Децентрализирана платформа, базирана на Ethereum Compound, която позволява на клиентите

...
Децентрализирана платформа, базирана на Ethereum Compound, която позволява на клиентите
Коментари Харесай

Платформа за криптовалута погрешно е плати 162 милиона долара на свои клиенти

Децентрализирана платформа, основана на Ethereum Compound, която разрешава на клиентите си да получават лихви или да вземат назаем активи под гаранция, неправилно заплати на потребителите над 160 милиона $. На първия стадий от казуса клиентите са получили до 90 милиона $ в COMP криптовалута по сметките си. Въпреки настояването на създателите на платформата, „ късметлиите “, които простъпка станаха милионери, няма да върнат насъбраните средства в портфейлите си.

Предполага се, че великодушното, само че неправилно „ разпределяне “ на криптовалута е зародило вследствие на неточност по време на актуализацията на протокола за образован контракт. Към днешна дата има информация, че повече от дванадесет клиенти са получили „ неправилните “ милиони. Според доброволното откриване на информация на един от потребителите, крипто валута COMP в размер, равностоен на 20 милиона $, е преведена в сметката му.

Тъй като на уредниците на плана е отхвърлен достъп до портфейлите на клиентите, те молят потребителите да върнат непринудено средствата. Основателят на Compound даже заплаши новите милионери, че ще се обърне за подпомагане къв профилирани служби в Съединени американски щати. В резултат на това разобличаване криптовалутата COMP поевтиня с 13%, а управлението на платформата се извини за неправилната връзка с клиентите.

Основателите на Compound не смеят да извършат 51% връщане на блокчейна до положението, предхождащо грешката. Подобни дейности могат да изплашат клиентите и да доведат до по-нататъшно намаляване в цената на COMP. Днес най -оптималното решение може да бъде връщането на средства от „ щастливи “ клиенти с изискване да им се платят 10% от върнатата сума. Все още обаче не са получени отговори от потребителите и явно те не са подготвени да се разделят с благосъстоянието, което ненадейно е паднало по сметките им.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР