Децата в Ню Йорк предпочитат да гладуват, отколкото да ядат

...
Децата в Ню Йорк предпочитат да гладуват, отколкото да ядат
Коментари Харесай

Децата в Ню Йорк биха предпочели да гладуват, отколкото да ядат преработени планове за хранене в държавните училища

Децата в Ню Йорк избират да гладуват, в сравнение с да ядат понижената храна в кафенето, която се популяризира из целия град – с варианти като яхния от нахут, вегетариански бургери и самун за закуска с тиквички и моркови, който цялостни кофите за отпадък в държавни учебни заведения, научи The Post.

Новите менюта, въведени от градския отдел на образованието този месец, изхвърлиха обичаните на учениците като пица и пържени картофи в интерес на по-евтини менюта, за които кметството твърди, че са по-здравословни за децата, само че са цялостни с непопулярни вегетариански храни като „ зеленчукови хапки “ и Фасул Guisado.

„ Въпреки че натрапват тези вегански менюта в гърлата на децата, огромна част от тях отива в боклука, тъй като децата не ги харесват “, сподели шеф на начално учебно заведение в Бруклин, поискал да остане неизвестен.

Директорът сподели, че когато го попита за какво Министерството на образованието е бракувало артикули, които децата обичат, като да вземем за пример пилешки бутчета и бутчета за барбекю, надзирател...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР