Децата трябва да тръгнат присъствено на училище, но трябва да

...
Децата трябва да тръгнат присъствено на училище, но трябва да
Коментари Харесай

Доц. Мангъров: Децата да тръгнат на училище със затегнати хигиенни мерки

Децата би трябвало да тръгнат присъствено на учебно заведение, само че би трябвало да се затегнат ограниченията във връзка с хигиената в учебните заведения. Да работят всички мивки, да има сапун и кърпи за бърсане. Нищо повече. Това сподели пред БНР доцент Атанас Мангъров, шеф на детското поделение в Инфекциозната болница в София.

Според него ограниченията, оповестени от Министерството на образованието, са правени от хора, които като че ли в никакъв случай не са влизали в учебно заведение и не са се занимавали с деца:

" Всеки, който споделя, че децата би трябвало да носят маски, е човек, който не се е занимавал с деца ".

В предаването " 12+4 " доцент Мангъров разяснява основаната в Русия ваксина против Covid-19:

" Може да се каже, че е реализиран един доста сериозен триумф. В софтуерно отношение, правенето на една такава ваксина не е проблем, въпросът е, че всяка такава ваксина би трябвало да бъде изпитана във връзка с нейната успеваемост и сигурност. Тези тествания са най-трудното при производството на една ваксина, тъй като лишават време ".

По думите му в днешно време са приказва за медицина на доказателствата и едно такова слагане на имунизацията на една от дъщерите на съветския президент Владимир Путин не е доказателство за нейната сигурност и успеваемост.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР