Децата са най-прекрасното нещо на света! Те ни показват хубавата

...
Децата са най-прекрасното нещо на света! Те ни показват хубавата
Коментари Харесай

Най-прекрасната новина за 3 зодии идва през април

Децата са най-прекрасното нещо на света! Те ни демонстрират хубавата страна на живота, карат ни да имаме вяра в фантазиите си, обличат ни в стремежи и копнежи, написа actualno.com. Всяко семейство мечтае за най-малко един хлапак, който да оглася дома им със смях.

През месец април 3 зодии ще схванат прелестната вест, за която са били в очакване отдавна насам. Ето ги и тях:

Овен

Някои от представителите на Овните от много време плануват бебе, само че нещо все им пречи да видят тези две чертички, които ще трансформират радикално живота им. През месец април обаче ги чака изненада и едно от най-силните им стремежи ще се трансформира в действителност. Те ще научат красивата вест и ще се усещат необикновено щастливи.

Много е евентуално даже на хоризонта напълно скоро да се появи не едно, а цели две пухкави бебчета.

Везни

Везните нормално са орисани да минават през не малко компликации и премеждия. При тях безусловно всяко нещо се случва с доста тъга и битка. Това обаче ги е направило мощни хора.

Някои от представителите на зодия Везни се надяват да научат прелестна вест, обвързвана с бебе и в последната седмица на април тяхното предпочитание ще се сбъдне.

Много скоро им следва да държат в ръцете си най-мечтания подарък и да го подаряват с цялата обич, на която са способни.

Водолей

Водолеите са благи, състрадателни, топли и любвеобилни хора. Неслучайно се славят като родители за образец. Месец април е решил да ги изненада с вест за бебе. Макар в дома им да се чува непрестанно детски смях, те ще са щастливи от това, което им следва да схванат. Сърцата им са толкоз огромни, че даже къщата да е цялостна с деца, те в никакъв случай няма да се усещат изморени и лишени от свободно време за себе си.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР