Децата от втори клас на 120-то училище в столицата ще

...
Децата от втори клас на 120-то училище в столицата ще
Коментари Харесай

Експерти учат децата в столицата как да не разхищават храна

Децата от втори клас на 120-то учебно заведение в столицата ще се научат по какъв начин да бъдат виновни към храната. Експерти ще беседват с тях и под формата на игра ще разяснят какъв брой незаслужено се разпределя храната в света и по какъв начин се разхищава излишно, съобщава Столица.бг

Игрите ще научат малчуганите по какъв начин да преодолеят това разхищаване. Теодора Бакърджиева, специалист на Български дарителски конгрес предлага,това образование и образование да стартира от ранна възраст, тъй като настройките в последващи интервали мъчно биха се трансформирали.

Програмата “Научи се да даряваш ” стартира със самобитно изследване на знанията за казуса. За благополучие децата добре го познават. Експертите дават своите препоръки и разпореждат задачата да се сформира лист какво желаят да ядат за една седмица и в какво ориентировъчно количество.Това би трябвало да се направи преди визитата на магазина. След това се дават потребни препоръки за вярно предпазване на приготвената или купена храна.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР