Децата от школата на Марица (Пловдив) за първи път са

...
Децата от школата на Марица (Пловдив) за първи път са
Коментари Харесай

Децата от школата на Марица на лагер в Самоков

Децата от школата на Марица (Пловдив) за първи път са на лагер в град Самоков. Общо 61 деца от школата на клуба родени след 2007г. водят подготовка в базата на хотел Арена Самоков.

Лагерът стартира на 7 август и ще продължи до 14 август.

Направена е и специфична стратегия, по която ще се готвят дребните маричанки – подготовка в зала, кондиционна подготовка на стадион и занимания по плуване.

Подготовката в зала ще се води от старши-треньора на женския тим Борислав Крачанов и неговия асистент Драган Иванов. Тренировките на стадиона ще бъдат водени от физиотерапевта на тима Теодора Симеонова, децата ще имат занятие и по плуване, които ще бъдат водени от кинезитерапевта на школата Малвина Бонева.

В базата на хотел Арена Самоков има всичко належащо за подготовка на високоелитни състезатели. Доказателство за това и че сега на лагера на същото място и мъжкият народен тим по волейбол, който се готви за идното Световно състезание. В Арена Самоков са се подготвяли и женския народен тим по волейбол, мъжкият и женски народен тим по баскетбол и доста клубни тимове от разнообразни типове спорт.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР