Децата от фолклорен клуб Танцувай за здраве-Берковица зарадваха болни и

...
Децата от фолклорен клуб Танцувай за здраве-Берковица зарадваха болни и
Коментари Харесай

Малки танцьори от Берковица с мили жестове преди Великден

Децата от фолклорен клуб " Танцувай за здраве " -Берковица зарадваха заболели и възрастни хора в навечерието на светлия християнски празник Великден. 
Вчера малкие танцьори бяха специфични посетители в Дома за пълнолетни лица с деменция в берковиското село Бистрилица. Те подариха на домуващите 100 броя яйца, потанцуваха и внесоха празнично въодушевление с усмивките си и пъстрите си носии.
Директорът на Дома за пълнолетни лица с деменция Иван Иванов с доста неспокойствие посрещна дребните танцьори и ги почерпи с шоколади, лакомства и вкусна баница.
Същия ден децата внесоха великденско въодушевление и в берковската болнижа. Те още веднъж подариха 100 яйца, събирани от лазарувалите девойки от клуба по време на Лазаровден.
Яйцата бяха предадени на Прокуриста на болничното заведение Юлия Веселинова и за медиците работещи в отделенията, личния състав и пациентите. Този благ жест зарадва всички и Веселинова изрече своята откровена признателност за проявената добрина в навечерието на най-светлия християнски празник.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР