Децата от детската ясла, трите детски градини и четирите училища

...
Децата от детската ясла, трите детски градини и четирите училища
Коментари Харесай

С книги и играчки Геотехмин и Елаците-Мед зарадваха децата от Етрополе

Децата от детската ясла, трите детски градини и четирите учебни заведения в община Етрополе получиха скъпи и забавни книги в навечерието на Коледа. Геотехмин подари българска и международна класика от Издателство „ Захарий Стоянов " съгласно възрастта на децата и учениците.

Творецът - издател Иван Гранитски донесе книгите персонално дружно с екип на Геотехмин.

„ Днес насладата ни беше двойна. Освен обичаните играчки, децата от Детска ясла „ Патиланци " получиха и 40 книжки с приказки от името на проф. Цоло Вутов и Група Геотехмин.

„ Приказките са част от живота на децата. Чрез тях те се учат, посредством тях научават какво е положително и неприятно " - се споделя в едно от писмата от детските заведения - Детска ясла „ Патиланци ". „ Благодарим ви от сърце. „ Сърце, което дава, в никакъв случай не остарява. Ръка, която подарък подарява, в никакъв случай не обеднява " - написа в особено писмо до проф. Цоло Вутов Латинка Иванова.

Книги по традиция получиха и НЧ „ Тодор Пеев " в община Етрополе и Фондация „ Конкордия " - с. Малки Искър.
В навечерието на Коледа децата от детската ясла и трите детски градини в Етрополе бяха зарадвани и с друго подаяние - от Елаците-Мед. Както всяка година, компанията подари средства, с които шефовете и екипите на детските заведения персонално закупиха играчки. Сред тях са колички, кукли, комплекти детски кухни и работилници за насърчаване на уменията и други

Даренията са част от благотворителните начинания на Група ГЕОТЕХМИН, ориентирани към децата и младежите в региона на активност на сдруженията.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР