Децата ни са изправени пред огромна опасност. Това обяви на

...
Децата ни са изправени пред огромна опасност. Това обяви на
Коментари Харесай

Нинова разпореди денонощни проверки за разпространението на райски газ

Децата ни са изправени пред голяма заплаха. Това разгласи на брифинг министърът на стопанската система Корнелия Нинова. МИ е обезпокоеното от разпространяването на божествен газ. Говорим за извънредно рискова субстанция, сподели тя.

Проблемът е поради чиновническо безхаберие и поради неналичието на закон, съгласно нея. Днес и в този момент би трябвало да вземем незабавни ограничения, закани се Нинова. КЗП стартира денонощни инспекции за използването и продажбата на божествен газ. 25 000 лв. е санкцията за извършители.

Корнелия Нинова прикани родителите да бъдат бдителни. Сега възбраната ще е краткотрайна, с цел да се постановат наказания, а по-късно ще бъде написана в Закона за протекция на детето.

Тук взаимни отстъпки не би трябвало да има, закани се Корнелия Нинова и акцентира, че става въпрос за детски животи. Моля ви, всички нащрек, настоя тя.

Министърът на стопанската система още веднъж сподели, че не се изнасят оръжия за Украйна. От месец тя не е свиквала способената комисия в МИ и няма да я привиква до края на мандата. Разбирам за какво офанзивата е лична към мен, зная на кого съм неуместна, акцентира Корнелия Нинова.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР