Децата на популярни българи превземат сцената в Черешката на тортата“

...
Децата на популярни българи превземат сцената в Черешката на тортата“
Коментари Харесай

Децата на известни българи превземат “Черешката на тортата”

Децата на известни българи завладяват сцената в „ Черешката на тортата “ идната седмица от понеделник до петък от 20:00 ч. по NOVA. Албена Танева, Лора Добрева, Мартина Пенева, Ангелин Балсамаджиев и Йордан Кисимов, чиито родители са водещият Иво Танев, журналистът Мира Добрева, вокалистът на Б.Т.Р. Наско и актьорите Иван Балсамаджиев и Асен Кисимов ще се впуснат в кулинарно премеждие. В него ще срещнат феновете с забавни истории от детството с известни родители, вкусни гозби, другарска атмосфера и чувство за уют.

Албена Танева, позната с нежния си глас и вдъхновяващата поредност „ Хвърчащите хора “ в предаването „ На кафе “, ще сервира тънко и елегантно меню с уравновесени усети в понеделник. Тя има комплицираната задача да резервира фамилната чест в „ Черешката на тортата “ след впечатляващите участия на татко си Иво Танев. Албена ще изненада с нетипични комбинации като скариди с манатарки и прясно сирене с кадаиф. Химията сред участниците ще бъде усетена още с влизането, а компанията доста бързо ще открие, че споделя обща пристрастеност към избрана напитка. Коя е тя и по какъв начин ще я уважат в идващите дни?
 Албена Танева NOVA
Във вторник Йордан Кисимов посреща гостите си със ужасно възприятие за комизъм и самоирония. Съвременният интелектуалец ще заложи на цветни ястия от сезонни артикули и контрастиращи усети, които оптимално показват неговата персона и душа. Освен вкусните гозби, менюто му ще наблюдава линията на мавруда и всеки съставен елемент ще бъде съпроводен от уместно пиво. Синът на българския артист Асен Кисимов няма да пести креативност и ще се потвърди като експериментатор в кухнята. Малко по-късно пък едно изявление на Мартина ненадейно ще разсмее звездната компания до сълзи.

Дъщерята на журналиста Мира Добрева – Лора, която е инфлуенсър и работи в рекламна организация, ще посрещне гостите в уютния дом на майка си в сряда. Тя ще си сложи висока летва да подготви вкусна храна с италиански привкус. Въпреки че се дефинира като срамежлива и стеснителна, Лора ще даде поръчка, че умее да подготвя най-хубавия тиквеник, рецептата за който знае от баба си. По време на вечерята ще царува положително въодушевление, а изобретателните опити на останалите посетители да схванат дали сърцето на Лора е заето най-сетне ще се увенчаят с триумф.
 Албена Танева NOVA
В четвъртък кухнята се трансформира в сцена за младата актриса с рок в кръвта Мартина Пенева. В своята вечер тя ще събере Изтока и Балканите с амбициозно и интернационално меню, което ще даде шир на артистичната й душа. За Мартина ще бъде значимо храната да бъде споделена, а приготвянето й композиция от познати предписания и провокации. Сред апетитните хрумвания на дъщерята на Наско от Б.Т.Р. ще попаднат салата фатуш, домашно приготвени разядки и постепенно готвени телешки бузи. Какъв непредвиден коз ще изкара Мартина от ръкава си и какви забавни диалози предстоят на масата?

Запомнящ се край на седмицата ще постави Ангелин Балсамаджиев – сценарист в предаването „ На кафе “ и публицист. Наследникът на Иван Балсамаджиев ще показва ужасно възприятие за комизъм и кулинарни умения, а тънката алена линия в избора на ястия ще следва корените му и местата, на които се е чувствал добре. Това за гостите ще значи сръбско предястие с родопска гарнитура, троянски разядки в огромни количества и главно, което ще ги остави без думи. Вечерта и изненадата на Ангелин ще хвърли компанията в океана на страстите и същински ще ги трогне до сълзи.
 Ангелин Балсамаджиев NOVA
Какви любопитни истории следва да бъдат разказани? Как ще се показват наследниците на известни българи и ще се затрудни ли началник Манчев в избора на победител? Не пропускайте да разберете от понеделник до петък в 20:00 ч. по NOVA.

Още забавна информация за „ Черешката на тортата “ може да откриете във  страницата на предаването. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в  след излъчването им в ефир.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР