Децата на обвинената за убийството на Пейо – Габриела остават

...
Децата на обвинената за убийството на Пейо – Габриела остават
Коментари Харесай

Децата на обвинената за убийството на Пейо – Габриела остават при родителите му

Децата на упрекнатата за убийството на Пейо – Габриела остават при родителите му.

Габриела Славова, която беше упрекната за жестокото ликвидиране на Пейо Пеев ще трява да остави децата си на родителите на починалия си брачен партньор. Това реши Административния съд, където тя подаде тъжба против акта на обществената дирекция, заяви вестник „ 24 часа “.

Габриела Славова беше задържана на 21 януари поради убийството на брачна половинка си Пейо Пеев. Заедно с нея беше арестувана и майка ѝ Красимира. Още същия ден от Министерство на вътрешните работи са предали децата на родителите на жертвата, а два дни по-късно обществените ги настаниха по неотложност при Орлин и Иванка Пееви.

Децата на упрекнатата за убийството на Пейо – Габриела остават при родителите му 25.05.24 09:51 ИЗБОРИ 2024: Днес изтичат значими периоди! 25.05.24 09:25 Европейска комисия санкции производителят на „ Милка “ с €338 милиона санкция поради шмекерии 25.05.24 08:55 Става забавно! Виктор Орбан и Румен Радев ще обсъдят горещи тематики 25.05.24 08:24 Катастрофа с зрелостници в центъра на София! 25.05.24 07:55

Едното момченце е бебе, а другото е на 6 години

По документи и двете са на удушения Пеев. За по-малкото някогашният народен представител Велико Минков води дело за бащинство, като ДНК експертиза след задържането на Габриела сподели, че момчето е от него.

напомня, че часове след ужасяващото ликвидиране, Велико Минков показа паниката си на цяла България, че синът му е в ръцете на убийци – които, за жалост, са личните му майка и баба, след това наслада, че е изведен от жилището на тези свръхопасни хора, нерешителност къде е в действителност и кой се грижи за него и най-после глътка успокоение, че се оказа в много по-сигурни ръце, в сравнение с тези на личната му майка, Габриела. Това написа в прочувствен пост във Facebook Велико Минков, някогашният народен представител от Политическа партия, който се бори да бъде приет като биологичен татко на бебето на Габриела Славова, упрекната дружно с майка си в убийството на Пейо Пеев.

В първите дни на следствието Габриела беше под домакински арест. В края на януари тя и вуйна ѝ Светлана, която е юрист, нападнаха пред Административния съд в столицата заповедта за настаняване на децата при родителите на Пеев. Още след часове обаче Габриела беше върната в ареста, като беше пусната в средата на месец май.

Снимка: Facebook
Пейо Пеев

Според Славова в отчета на обществените служби няма оценка на родителския ѝ потенциал и липсват претекстове. Така тя твърдеше, че децата ѝ са настанени в нарушаване на разпоредбите. Момчетата са настанени при баба си и дядо си по член от закона за деца в риск, когато са в фамилната си среда. В случая обаче майката е в ареста, а бащата е убит…

Изчточник: вестник „ 24 часа “

 

Още вести четете в: Крими & Темида, Темите на деня За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР