Децата на обвинената в убийство жена в София са под

...
Децата на обвинената в убийство жена в София са под
Коментари Харесай

Социалният министър: Децата на обвинената в убийство жена в София са в сигурна семейна среда

Децата на упрекнатата в ликвидиране жена в София са под грижата на близки и родственици, те са в сигурна фамилна среда, сподели пред публичната телевизия общественият министър Иванка Шалапатова.

" Когато има спешен случай, разчитаме на близки и родственици, на приемни фамилии, тъй като това е актуалният метод, по който може да се помогне ", посочи тя.

Тя съобщи, че в обвиняването няма нито ред за опожарен автомобил

" Системата за приемна грижа не е добре развита, както и системата за развъждане на деца при близки и родственици. Имаме по-високи упоритости, а точно повече български фамилии да създадат крачката и да поемат грижата за дете в потребност, когато родителите не са в положение ", посочи министър Шалапатова.

В неделя в София беше открито тялото на мъж, който е бил удушен. За закононарушението са упрекнати брачната половинка на убития - Габриела Славова-Пеева, както и нейната майка - Красимира Трифонова. 

Велико Минков сподели, че Габриела Славова-Пеева е заплашвала както него, по този начин и починалия си брачен партньор

Габриела Пеева бе пусната под домакински арест, с цел да гледа децата си. Адвокатът на нейната майка съобщи в ефира на bTV тази заран, че досега не се знае къде са децата и те към момента не са при майка си. Красимира Трифонова остава арестувана за убийството на мъжа.

Адвокат Велика Андонова изясни, че делото за убийството на Пейо Пеев е единствено на шест дни, разпити към момента не са осъществени, тъй като двете обвинени са декларирали, че се употребяват от законовата опция, която им разрешава да дадат пояснение на по-късен стадий.

По думите ѝ разследването е на прекомерно ранен стадий, с цел да бъдат направени каквито и да било изводи по връзки както на претекстовете, по този начин и на съществуването на предумисъл за осъществяване на закононарушението.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР