Децата на Леонард Бърнстейн защитават Брадли Купър след критики за протезния нос

...
Децата на Леонард Бърнстейн се застъпиха в защита на актьора
Коментари Харесай

Децата на Леонард Бърнстейн се застъпиха в защита на актьора Брадли Купър след онлайн реакция срещу предстоящото му превъплъщение на прочутия диригент.

Следвайки След пускането на трейлъра на "Maestro", Купър, който играе ролята на Бърнстейн и е бил и режисьор, беше критикуван за това, че изглежда с носна протеза във филма, което някои нарекоха антисемитско.

Докато някои в социалните медии твърдяха, че външният вид на актьора играе ролята на вредни еврейски стереотипи, трите деца на Бърнстейн защитиха Купър, който не е евреин, в съвместно изявление, публикувано в Instagram в сряда.

„Брадли Купър ни включи тримата във всяка стъпка от невероятното си пътешествие, докато правеше своя филм за нашия баща“, казаха Джейми, Александър и Нина Бърнстейн. „Бяхме трогнати до сърцевината си, за да станем свидетели на дълбочината на неговата отдаденост, неговата любяща прегръдка на музиката на баща ни и истинската радост с открито сърце, което той донесе в своето изследване. Сърцата ни се разбиват, когато виждаме погрешно представяне или неразбиране на неговите усилия. „

Семейството продължи да казва, че баща им би се съгласил с използването на грим от Купър, за да подсили носа си, за да прилича повече на Бърнстейн.

„Случайно е вярно, че Леонард Бърнстейн е имал хубав, голям нос“, казаха децата му. „Брадли избра да използва грим, за да засили приликата си, и ние сме напълно добре с това. Сигурни сме също, че баща ни също щеше да се справи с него. Всички остри оплаквания по този въпрос ни се струват преди всичко неискрени опити да свалим един успешен човек – практика, която наблюдавахме твърде често, извършвана върху собствения ни баща."

„През цялото време по време на създаването на този филм можехме да почувстваме дълбокото уважение и да, любовта, която Брадли внесе в своя портрет на Ленард Бърнстейн и съпругата му, нашата майка Фелисия“, добавиха децата му . „Чувстваме се толкова щастливи, че имахме това преживяване с Брадли, и нямаме търпение светът да види творението му.“

Купър и Netflix, дистрибуторът на филма, не са коментирали публично реакцията.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР