Децата на Крис Мартин може все още да са тийнейджъри, ...

Децата на Крис Мартин може все още да са тийнейджъри,

Крис Мартин включи децата си Епъл и Моузес в новия си албум

Децата на Крис Мартин може към момента да са тийнейджъри, само че към този момент могат да се похвалят с присъединяване в музикален албум.
В петък, 15 октомври, почитателите на Coldplay освен бяха зарадвани с новия албум на бандата, само че бяха сюрпризирани да научат, че в него са включени 17-годишната Епъл и 15-годишният Моузес. Записът носи името Music of Spheres и е деветият студиен албум на английската рок група. В него може да се чуят гласовете на Селена Гомес, Джейкъб Колиър, групата BTS и We Are the King.

Гост-изпълнителите бяха прочути на публиката, само че присъединяване на Епъл и Моузес беше приятна почуда. Гласът на 15-годишния наследник на Мартин може да бъде чут в песента Humankind. Дуото пее „ Казвам, че знам, знам, знам, че сме единствено хора/знам, знам, знам/Как сме проектирани, да/знам, знам, знам/ Ние сме елементарно хора/Но от друга планета/Все отново те ни назовават човечество “ .

Друга ария в албума носи името Let Somebody Go , където взема участие и Селена Гомес. Интересното е, че текстът е написан благодарение на 17-годишната Епъл, която измисля и мелодията . „ Когато извиках математиците и ги помолих да обяснят/Те споделиха, че само любовта е равна на болката “ , се пее в сингъла. За да станат нещата още по-благи, до имената на Моузес и Епъл, изписани на обложката на албума, са сложени малки сърца.

Участието на тийнейджърите в албума не е първият път, в който те показват, че ябълката не пада по-надалеч от дървото. През 2016 година Епъл и Моузес излязоха на сцената дружно с татко си по време на благотворителното обстоятелство Malibu Boys and Girls. Крис и щерка му извършиха песента Just a Liitle Bit of Your Heart на Ариана Гранде, а Моузес изпя House of Gold на групата Twenty One Pilots.
Изглежда, че Моузес и Епъл са избрали да поемат по стъпките на баща си, изключвайки актьорската кариера от списъка си с стремежи.

Източник: tialoto.bg