Децата могат да бъдат много жестоки, особенно към онези, които

...
Децата могат да бъдат много жестоки, особенно към онези, които
Коментари Харесай

Момичетата обиждаха своята връстница на „скункс” заради бялата ѝ коса, но тя порасна и сега всички ѝ завиждат

Децата могат да бъдат доста жестоки, особенно към тези, които се отличават от тях. От ранни години Ребека Хекард е изпитала тотална неъвереност в себе си поради подигравките на своите връстници. Ребека се родила с рядко състояне лейкодерм, поради което имала бял кичур от коси и бели петна по кожата. Заради белите коси на главата на детето то било наричано скункс. Момичето обаче съумяло да преодолее този сложен миг в живоат си и да стане модел, доказвайки, че красивите лебеди порастват като грозни патета освен в приказките.
Така Ребека е изглежала като дете



Дълго време момичето се тормозило и от белите петна, които тя криела под дебели пластове грим.



" От 6 до 20 години аз доста с епритесняват, когато сочеха с пръст петната по мен. Молих да ме заведат на доктор у той да ги изреже, само че уви, нищо не можеше да се направи. Помня по какъв начин за първи път използвах грим, с цел да скрия петното на челото си ", споделя Ребека.

Миналата година Ребека за първи път облякла бански и за нейно удивление хората не се разбягали от смут, никой не я обидил. Всичко си било просто обикновено.



" Беше прелестен момчент. Глътка пресен въхздух. Чувсватх се свободна ", споделя Ребека.

От оня миг увереността на Ребека просто полетяла към звездите.



Момичето почнало да носи къси гащички и поли, да се снима в Инстаграм.



" Когато се върнах в Маями започнах да работя по излизането ми от черупката. Бях уверена, че би трябвало да обличам по-често по-разголващи облекла. Тази година станах по-щастлива, по-отворена и смела. Получих толкоз обич и без никакви негативи. Беше необикновено ", споделя тя.

Сега Ребека е професионален модел, която с горделивост демонстрира това, за което в предишното са я дразнили.



" Изразявам себе си в света на модата. Чувствам се красива, даже когато демонстрирам своите крайници, което не бе много прекрасен миг за мен в предишното. Сега стартирам да се усещам красива по-бързо, в сравнение с да усещам боязън. Сега мога да вляза в стая, цялостна с красиви девойки, и аз да сде усещам красива ", споделя още Ребека.

Младата моделка се надява, че нейната история ще помогне и на другите хора да се преборят със страховете за своята осанка. Тя даже възнамерява да напише книга.



Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР