ДЕЦАТА!!! ДА ПАЗИМ ДЕЦАТА!!!Това написа в профила си във Фейсбук

...
ДЕЦАТА!!! ДА ПАЗИМ ДЕЦАТА!!!Това написа в профила си във Фейсбук
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: ДЕЦАТА!!! ДА ПАЗИМ ДЕЦАТА!!!

ДЕЦАТА!!! ДА ПАЗИМ ДЕЦАТА!!!

Това написа в профила си във Facebook водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

" Една брошура, четена в 4 и 5 клас разбуни духовете. Министерство на образованието предизвиква това. Не желая да възпроизвеждам тук написаното в нея, с цел да не популяризирам пошлостта и цинизма ", уточни Нинова.

" Звънят ми ядосани родители, които са чули, че от дълго време се боря за наличието на учебници и пособия на децата ни. Това е положителната вест: има хора, които реагират на пошлото. Лошата е, че процесът на обезличаване и обезродяване на децата ни продължава. Казвам развой, тъй като в годините, в които се боря, се убедих, че е по този начин. Много мощни хора, с доста пари и въздействие стоят зад това. Първо се пробват да те спрат. Когато не съумеят, те удрят грубо. Знам го от опит ", съобщи Нинова.

" Над 100 млн. лева заплаща страната, т.е. всички ние от джоба си на Неправителствени организации, с цел да пишат учебници, в които наличието е комплицирано и неясно, българската история е сменена, българските класици са заличени, езикът е безсрамен, няма полезности, няма морал. Висши служители от Министерството на образованието ги утвърждават.(защо ли?) И в никакъв случай никой не носи отговорност. Не инцидентно този развой е насочен към децата ", акцентира водачът на Българска социалистическа партия.

" Има една антична сентенция: " Ако искаш да подчиниш един народ, се заеми с образованието на децата му ". Има решение: един учебник по един предмет, в един клас. Съдържанието да бъде отговорност на страната, а не на всевъзможни НПО-та. За мен децата са идея. Може да ви е писнало от политика, може да не обичате политиците. Но сигурно обичате децата си. Прогледнете ", насочи апел Корнелия Нинова.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР