Деца ще могат да изработват коледни късмети и коледни декорации

...
Деца ще могат да изработват коледни късмети и коледни декорации
Коментари Харесай

Канят деца да изработват коледни декорации на арт фестивал във Варна

Деца ще могат да създават коледни шансове и коледни украшения на арт фестивала " Сръчко ", който започва във Варна. Това е първата работилничка от поредицата сходни, които ще зарадват жителите и гостите на града. Уъркшопът ще се организира в неделя - (10. декември) от 13 до 16 часа. Той ще бъде воден от Венета, която се занимава с направа на ръчни творения над 10 години, а в композиция с нейната обич към децата провежда една магична работилничка особено за тях. Майсторката има вяра, че всеки поминък би трябвало да бъде предаден на децата и че ръчната работа има безчет плюсове за подрастващите.

Арт фестивалът " Сръчко " се организира в Делта Планет мол във Варна. Подготвени са голям брой работилнички за деца от 3 години нагоре.

Също в неделя (10. декември), само че от 16:30 до 19 часа ще има друга работилничка на феста. Тя е оцветяване на коледни гипсови фигурки със Станислава.

На 11. декември от 17 до 19 часа ще се организира работилничката - разработване на картички, на 12.12 от 17 до 19 часа - Изработване на коледни украси от естествени материали, на 13.12 от 17 до 19 часа - Изработване на коледни топки и елхички /иглонабиване/ и други.

На арт фестивала " Сръчко " 2023, който е под надпис " Коледа е магия ", вземат участие над 40 варненски майстори на обичайни занаяти. Той ще се организира от 8 до 28 декември на партерния етаж на Делта планет мол във Варна.

Тази година Сръчковците ще дарят 20% от всяка работилничка за идеята " Аз Вярвам и оказвам помощ ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР