Деца се включиха в почистването на тревни площи във Велико

...
Деца се включиха в почистването на тревни площи във Велико
Коментари Харесай

Търновец: Тези деца няма да са като вас - да мразят България СНИМКИ

Деца се включиха в почистването на тревни площи във Велико Търново. За прелестната самодейност оповестиха уредниците. 10 възрастни и 7 деца са разчистили изхвърлените отпадъци в региона сред кварталите „ Бузлуджа “ и „ Чолаковци “. Сред дървета и треви са открити всевъзможни боклуци, от пластмасови шишета, до автомобилни гуми, текстил и мебели.

В резултат са събрани голям брой чували.

„ Деца чистят свинщините на възрастните!!! Срам за вас, възторженостти за тях!!!

В изборния ден, група хора нямащи нищо общо с изборите и политиката участвахме в следващата самодейност на Доброволно почистване - Велико Търново почиствайки пешеходната пътека сред кварталите,,Бузлуджа " и,,Чолаковци "! За два часа 10 възрастни и 7 деца почистихме голям периметър обхващащ и двата квартала! Децата се включиха сами, като ни видяха. Не сме имали за концепция да ги експлоатираме, а използвахме момента да ги научим на нещо положително! Да, боклуците не са наши и Да, това не е наша работа, само че до момента в който има стотици, които да сочат проблемите с пръст, има единици, които си го помръдват, с цел да ги разрешат! Ние не желаем да живеем в воня и желаеме да дадем образец, явно не на вас! Днес учихме децата навръх това - намерения за природата, тя е общата ни майка! Помисли за утрешният ден и погледни по надалеч от носа си! Трябва първо да работим върху себе си, като общество, тогава чак да се сърдим на политиците! Благодарим!, написа Ger Off в обществената мрежа.

„ Нека чичките и младежите, които замърсяват да си познаят мизериите. Не мисля, че биха се засрамили, че дребни деца могат да им съберат боклуците, а те са сакати за това.

Вижте по какъв начин децата ви чистят и мъкнат отпадъците, уроди плиткоумни!!!

Едно съм сигурен, че тези младежи няма да са като тези младежи, които където стъпят и основават сметища. Тези младежи няма да си изхвърлят боклука в реката, няма да си метнат старите гуми в дерето, няма да си оставят кеновете по поляните или в гората, няма да хвърлят пластмасови шишета където им падне. Тези деца няма да са като вас - да ненавиждат България и земята, на която са родени.

Благодаря на всички, които се включиха и по-специално на децата.

Очаквайте скоро още събития от нас, “ показа и Влади Ванков.



Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР