Деца с български родител има голям риск да бъдат отнети,

...
Деца с български родител има голям риск да бъдат отнети,
Коментари Харесай

Български баща води битка с норвежката система за децата си

Деца с български родител има огромен риск да бъдат отнети, с цел да отидат в приемни фамилии без никаква връзка с него чак до навършването на пълноправие. Битката на Чавдар Георгиев за неговите наследник и щерка не е просто следващият случай, в който страната се намесва в фамилен спор. Мъжът твърди, че неговият проблем демонстрира по какъв начин обществената система на северната страна дискриминира родителите чужденци и дори слага на карта бъдещето на самите деца, заяви bTV.

Той описа, че след повече от 12 година взаимен живот в Норвегия се разделил с жена си, която е локална. Двамата оформили съглашение двете им деца - Петър и Георгина, да се гледат 50:50.

Преди година, обаче, от фамилията на дамата (което другояче нямало никакво отношение към него, защото е чужденец) се свързали с Чавдар, с цел да го уведомят, че тя е била задържана. Бащата поел грижите за децата, водил ги при норвежките им баба и дядо за коледните дарове.

 Норвегия преразглежда отнемането на деца поради психиатър - полов фанатик Виж още Норвегия преразглежда отнемането на деца поради психиатър - полов фанатик
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР