Деца от Центъра за ранно детско развитие в Шумен, където

...
Деца от Центъра за ранно детско развитие в Шумен, където
Коментари Харесай

Рехабилитатор стана Дядо Коледа

Деца от Центъра за ранно детско развиване в Шумен, където експерти им оказват помощ да проходят и проговорят, бяха зарадвани от Дядо Коледа, в чиято роля влезе техен обичан рехабилитатор. Кинезитерапевтът Ивайло Гогов влезе сполучливо в ролята на великодушен белобрад дъртак, а здравният посредник Фатме Ахмедова се изяви като Снежанка.

 trsh2112-8a

За да получат мечтаните блага в четвъртък на коледното празненство, малчуганите трябваше да отговорят дали са били послушни и изпълнявали ли са упражненията, заложени от рехабилитатори, логопеди, специфични педагози и психолози в центъра. Най-артистичните се изявиха на спонтанната сцена, пяха и рецитираха, след това за всички имаше лакомства.

От услугите на Центъра за ранно детско развиване в Шумен се възползват 64 деца – от бебета до 7-годишни. Родителите и фамилиите също получават поддръжка и препоръки от експертите. Общо през годината близо 100 фамилии от община Шумен са употребили гратис услугите „ Ранна намеса на уврежданията “ и „ Индивидуална педагогическа поддръжка “. Центърът действа по общински план, финансиран с 365 хил.лв. евросредства.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР