Деца от група “ Детелина“ на детска градина “Слънчо“ приятно

...
Деца от група “ Детелина“ на детска градина “Слънчо“ приятно
Коментари Харесай

Деца зарадваха с дарение малките пациенти на Второ педиатрич...

Деца от група “ Детелина “ на детска градина “Слънчо “ прелестно изненадаха работещите във Второ педиатрично поделение на МБАЛ-Пазарджик. Освен, че направиха подаяние за болните деца, те ги поздравиха и с песнички и стихчета. Момченцата и момиченцата вземат участие в благотворителна самодейност, а със събраните средства от нея са закупени пъстри чаршафчета и одеалца, които бяха дарени на Неонатологично поделение и на Второ педиатрично поделение.
Директорката на ДГ “Слънчо “ Михаела Черешарова заяви, че след разпродажбата на туршия, приготвена от децата, е събрана сумата от 505 лева, а с тези средства са закупени спални комплекти за двете отделения и одеалца. Идеята за благотворителната идея „ Дете с положително сърце “ идва от малчуганите от четвърта група “Детелина “.
Д-р Мария Митева благодари от името на Неонатология и Второ педиатрично поделение за дарените завивчици.
„ Изключително благодарим за този благ жест и направеното подаяние. Това демонстрира, че положителното в действителност съществува. Трябва да учим децата си на положително, тъй като те са нашето бъдеще и дружно с тях би трябвало да се оправяме. Винаги с усмивка и доброта “, показа доктор Митева. Тя описа на дребните посетители на отделението, че при тях постъпват заболели дечица на друга възраст, както и напълно дребни бебенца. Д-р Митева пожела на момиченцата и момченцата от детска градина „ Слънчо “ да са здрави и да не престават със своите положителни каузи.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР