Деца не искат да ходят на училище заради тормоз на

...
Деца не искат да ходят на училище заради тормоз на
Коментари Харесай

Ученици се оплакват от тормоз на охранител в автобус

Деца не желаят да вървят на учебно заведение поради тормоз на охранител в рейс, оповестиха от бТВ. Мъжът заплашил 17-годишния възпитаник Цветелин с железна палка в рейса на път за учебно заведение. Преди е посягал и на второкласник.

Снощи пред полицейското ръководство в Бяла Слатина се събраха родители от селата Комарево и Тлачене, с цел да изразят недоволството си. Те упорстват охранителят да бъде уволнен, в противоположен случай няма да пускат децата си на учебно заведение.

По думи на Цветелин, до момента в който пътували в рейса, той станал и охранителят му направил забележка да седне. Когато обаче ученикът не се подчинил и траял да обикаля по седалките при другите деца, мъжът му протегнал ръка.

Миналата седмица е формирано досъдебно произвеждане за сходен случай и с дете от втори клас.

Родителите изясняват, че децата не желаят да вървят на учебно заведение, тъй като се опасяват да пътуват в рейса.

Кметът на село Комарево Шибил Кирилов също изрази възмущението си. Според него в рейса би трябвало да има възпитател, а не охранител.

" Този рейс вози възпитаници, а не пандизчии ", акцентира той.

От своя страна водачът на рейса Стоян Билков изясни, че няколко пъти е направена забележка на ученика за държанието му. Той обаче е безапелационен, че охранителят не го е удрял.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР