Деца и ученици от 25 столични училища и детски градини

...
Деца и ученици от 25 столични училища и детски градини
Коментари Харесай

Деца представят ръчно изработени мартеници пред Денков и още 4-ма министри

Деца и възпитаници от 25 столични учебни заведения и детски градини ще показват свои ръчно направени мартеници на благотворителен базар в Министерството на образованието и науката. Той ще се организира на 1 март във фоайетата на четвъртия и петия етаж в постройката на министерството.

Базарът ще бъде публично открит от 11:00 часа в присъствито на министър-председателя акад. Николай Денков, министъра на образованието и науката проф. Галин Цоков, министъра на превоза и известията Георги Гвоздейков, министъра на опазването на здравето проф. Христо Хинков и министъра на културата Кръстю Кръстев.

Всички участващи учебни заведения и детски градини ще имат свои щандове, на които ще бъдат изложени ръчно направени от самите деца мартеници. Част от тях ще се вършат и на място пред посетителите. Приходите от продажбите ще бъдат предоставени на съответното учебно заведение и детска градина или за благотворителни дела, които са избрали учениците.

Сред гостите ще бъдат още представители на Комисията по образованието и науката в Народно събрание, на Отрасловия съвет в учебното и предучилищното обучение и др.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР