Деца и ученици от 25 столични училища и детски градини

...
Деца и ученици от 25 столични училища и детски градини
Коментари Харесай

Деца от 25 училища и градини представят свои ръчно изработени мартеници на благотворителен базар

Деца и възпитаници от 25 столични учебни заведения и детски градини ще показват свои ръчно направени мартеници на благотворителен базар в Министерството на образованието и науката. Той ще се организира на 1 март във фоайетата на четвъртия и петия етаж в постройката на министерството.

Базарът ще бъде публично открит от 11:00 часа в присъствито на министър- ръководителя акад., министъра на образованието и науката проф., министъра на превоза и известията, министъра на опазването на здравето проф. и министъра на културата.

Всички участващи учебни заведения и детски градини ще имат свои щандове, на които ще бъдат изложени ръчно направени от самите деца мартеници.

Част от тях ще се вършат и на място пред посетителите. Приходите от продажбите ще бъдат предоставени на съответното учебно заведение и детска градина или за благотворителни дела, които са избрали учениците. Сред гостите ще бъдат още представители на Комисията по образованието и науката в Народно събрание, на Отрасловия съвет в учебното и предучилищното обучение и други

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР