ДЕТРОЙТ (AP) — Собственикът на Кавалиърс Дан Гилбърт е уверен,

...
ДЕТРОЙТ (AP) — Собственикът на Кавалиърс Дан Гилбърт е уверен,
Коментари Харесай

Собственикът на Кавалиърс Дан Гилбърт е уверен, че гардът на звездите Донован Мичъл ще подпише дългосрочно удължаване

ДЕТРОЙТ (AP) — Собственикът на Кавалиърс Дан Гилбърт е убеден, че гардът на звездите Донован Мичъл ще подпише дълготраен контракт, с цел да преследва Шампионат на НБА с Кливланд.

„ Разговаряме с него, несъмнено, през последните няколко години за удължение на този контракт “, сподели Гилбърт в четвъртък в изявление за Асошиейтед прес. „ Смятаме, че той ще удължи. Мисля, че в случай че го слушате по какъв начин приказва, той обича града.

„ Той обича обстановката в Кливланд, тъй като нашите играчи са доста млади и ние просто сглобяваме ядрото, че той явно е най-големият част от. “

Мичъл подписа петгодишен контракт за 163 милиона $ през 2020 година с Юта и има контракт до сезон 2026 година Въз основа на груповия контракт на НБА, Мичъл има право да подпише четиригодишно удължение на стойност до почти $200 милиона това лято.

Кливланд го закупи в хитова договорка малко преди сезон 2022-23. Екипът го гледаше като може би последната фигура, която ще се бори за купата в НБА от водещите млади звез...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР