ДЕТРОЙТ (AP) — Изтеглянето от Tesla на повече от 2

...
ДЕТРОЙТ (AP) — Изтеглянето от Tesla на повече от 2
Коментари Харесай

Изтеглянето на 2 милиона превозни средства от Tesla, за да поправи системата си за автопилот, използва технология, която може да не работи

ДЕТРОЙТ (AP) — Изтеглянето от Tesla на повече от 2 милиона от своите електрически транспортни средства — опит да има водачи, които употребяват системата за автопилот обърнете по-голямо внимание на пътя - разчита на технология, която проучванията демонстрират, че може да не работи по предопределение.

Tesla, водещият производител на електрически автомобили, насилствено се съгласи с изтеглянето предходната седмица след двегодишно следствие от Съединени американски щати. Националната администрация за сигурност на придвижването по пътищата откри, че системата на Tesla за наблюдаване на водачите е дефектна и изисква корекция.

Системата изпраща предизвестия до водачите, в случай че не успее да открие въртящия миг от ръцете на кормилото, система, която специалистите разказват като неефективни.

Правителствени документи, подадени от Tesla, споделят, че онлайн смяната на софтуера ще усили предизвестията и предизвестията към водачите да държат ръцете си на кормилото. Освен това може да ограничи областите, в които могат да се...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР