ДЕТРОЙТ (AP) — Изглежда, че Едмънтън Ойлърс са направили правилния

...
ДЕТРОЙТ (AP) — Изглежда, че Едмънтън Ойлърс са направили правилния
Коментари Харесай

Отборът на Ойлърс мач с 9 последователни победи, възстановяване от слаб старт, смяна на треньора

ДЕТРОЙТ (AP) — Изглежда, че Едмънтън Ойлърс са създали верния ход, когато са създали промяна на треньора при започване на сезона, надявайки се това би помогнало на водения от Конър МакДейвид тим да играе по-близо до упованията за надпреварата за Купа Стенли.

Ойлърс са 19-6 — в това число връх за франчайз, изравняващ поредност от девет победи — след уволнението на генералния управител Кен Холанд Джей Уудкрофт със единствено три победи в 13 мача и нае треньор Крис Ноблаух и добави члена на Залата на славата Пол Кофи към личния състав като асистент.

„ Първите 12 мача бяхме надалеч в доста области ”, сподели Холанд в четвъртък вечерта, преди Едмънтън да победи Детройт с 3-2 в продълженията. „ В началото имахме доста малко играчи, които играеха на равнището, което смятахме, че могат да играят. За страдание трябваше да създадем промяна на треньора.

„ Между смяната и няколко ощипвания от Крис Ноблаух и Пол Кофи преди малко играхме по-добър хокей. Имахме 109 точки предходната година, тъй че се...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР