Детронираната служебно преди година Мис Хасково“ Илина Цветкова наруши обета

...
Детронираната служебно преди година Мис Хасково“ Илина Цветкова наруши обета
Коментари Харесай

Скандално изритана миска направи на две стотинки Тамара и претендентките й: Бяха като млади козлета, а победителката срами държавата ни!

Детронираната служебно преди година „ Мис Хасково “ Илина Цветкова наруши обета за безмълвие по тематиката състезания за хубост, която сама си беше наложила, написа " Монитор ". Короната на Цветкова беше отнета през 2016-а, откакто връчи премия на победителка в конкурс, който беше избран за пошъл, а девойки бяха упрекнати в непочтено държание.

„ Това е Мис България. Година откакто ми лишиха правото на присъединяване в състезанието не разясних. Но тази година едно в действителност почтено момиче показа града ни. Отличаваше се от всички девойки, с наличие, сексапил и разум най към този момент.

Половината от девойки за първи път очевидно се качваха на токчета, бяха като млади козлета. Но истината е такава. Ако имаш добър спонсор, който да заплати ще бъдеш определена. Това е тази организация която всичко й е легално, даже парите под масата са изцяло легални.

Габи, ти си нашата победителка и цялата община те поддържа. А тази госпожица която са избрали единствено може да срами страната ни “, написа Цветкова във Facebook.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР