Детронираната лидерка на БСП Корнелия Нинова ваканцува в гръцкото курортно

...
Детронираната лидерка на БСП Корнелия Нинова ваканцува в гръцкото курортно
Коментари Харесай

Фотобомба в Lupa.bg: Корнелия на море в Гърция с мъжа си и с...Калоян Методиев

Детронираната лидерка на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова ваканцува в гръцкото курортно селце Неа Ираклия дружно с мъжа си Димитър и с...Калоян Методиев, видя с очите си кореспондент на Lupa.bg.

Снощи компанията беше засечена на обилна вечеря в изтънчен ресторант, като Корнелия Нинова се беше дегизирала със зелена шапка-тираджийка поради засиленото наличие на туристи от България, явно несполучливо.

Изпадналите в недружелюбност в Българска социалистическа партия Нинова и Калоян Методиев оживено дискутираха на спокоен глас враговете си в левицата, а брачният партньор Димитър и различен господин на масата, чиято идентичност остана загадка за нашия кореспондент, бяха в ролята на безмълвни слушатели и икономи – чевръсто наливаха вода в чашите на сътрапезниците си.



Въпреки наличието на трима мъже на масата й, Корнелия Нинова, нахлупила нелепа зелена шапка, сама заплати вечерята...

Компанията хапна салати, калмари и голям лаврак, полети с бутилка бяло вино, а на финала на вечерта сметката от 300 евро беше платена от Корнелия Нинова макар, че беше единствената дама на масата.

Нинова извади от чантата си обемист бял пощенски плик и небрежно наброи банкнотите от по 50 евро за сметката, властнически оставяйки великодушен бакшиш на сервитьора.

Съвместната лятна отмора в Гърция на Корнелия Нинова, брачна половинка й Димитър и Калоян Методиев идва на фона на всеобщата мълва и то освен измежду актива на Българска социалистическа партия, че Методиев е съкровен с шефката и че двамата даже живеят дружно.

Клюката, че Корнелия Нинова и Калоян Методиев са сърдечна двойка, върви от най-малко от 3 години и е мотив за многочислени мнения и версии. Мнозина социалисти решително настояват, че Методиев, някогашен юношески водач на Съюз на демократичните сили, е дружно с властната Корнелия не поради „ пеперудите в стомаха “, а по чисто финансови подбуди.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР