Detroit: Becoming Human изглежда амбициозен проект и Quantic Dream имат

...
Detroit: Becoming Human изглежда амбициозен проект и Quantic Dream имат
Коментари Харесай

Detroit: Become Human няма да бяга от показването на истинските проблеми

Detroit: Becoming Human наподобява упорит план и Quantic Dream имат съществени очаквания за бъдещето му. По време на Paris Game Week, студиото сподели видео, което се стори спорно на някои, поради проявлението на баща-насилник. Още тогава Quantic обявиха, че става дума за игра, която ще има зряла аудитория и единствено, с цел да угодят на някой, няма да крият проявлението на действителни проблеми. Повтарят го и в неотдавна обещано изявление за Game Reactor.

„ Амбицията ни с Detroit е да създадем една значима и дълбока история. Макар и действието ѝ да се развива в бъдещето, искахме да използваме андроидите, с цел да изследваме обществени проблеми, които виждаме през днешния ден в нашето общество “, изяснява за медията сценаристът на играта Адам Уилиямс. „ Герой като Тод (бащата на момичето във въпросното видео) е гневен, тъй като той е бил сменен в работата си от машина, и това се случва в последните години – не с андроиди, само че с роботи “. Уилиямс споделя убеждението си, че в случай че книга или филм не се свени да опише за настоящи проблеми, то и една игра не би трябвало да се опасява да ги изложи на показ.

В Detroit: Becoming Human, която се чака да излезе за PS4 идната година, влизате в ролята на един от трима герои, които управлявате:Кара, Маркъс и Конър. Играта ще заложи мощно на изборите, които ще имат директно влияние, както на героите, по този начин и на героите, чиито истории се преплитат в опит да потушат войната сред андроиди и хора.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР