Детокс напитка с лимон за здраве и дълголетиеНеобходими Продукти● лимони

...
Детокс напитка с лимон за здраве и дълголетиеНеобходими Продукти● лимони
Коментари Харесай

Детокс напитка с лимон за ефикасно пречистване на организма

Детокс напитка с лимон за здраве и дългоденствие

Необходими Продукти

● лимони - 3 и 1/2 бр.
● вода - към 4 л.

Начин на подготвяне

Наричам я диетата с лимони. Тя би трябвало да се извърши в продължение на една седмица, с цел да има необикновен детоксикиращ, прочистващ резултат за целия организъм. Изключително елементарна, лесна за осъществяване и приятна за консумация.

За никой не са загадка потребните свойства на лимона и необятното приложение на този плод за подготвяне на разнообразни изцеряващи средства. Но прилагайки тази едноседмична диета ви подсигурявам дълготраен, безусловно безотказен резултат без да стресирате организма.

Изпълнението е следното:

Всяка заран изстисквайте лимон в количество вода по ваше желание - колкото повече вода, толкоз по-добре. Първи ден - половин лимон, втори ден - един цялостен, трети ден - лимон и половина. Така до седмия ден увеличавайте количеството на лимоните с 1/2, до момента в който станат 3 и 1/2.

Лимоновата вода може да пиете на гладно за по-добър резултат, следователно ще ви работи и като топящо мазнините средство.

Може и да пиете през целия ден, лека-полека, изключително последните дни, когато 3 или 3 и половина лимони сте изстискали за препоръчване в най-малко 800 мл. -1 литър вода и е мъчно да се изпие едновременно или за малко време.

Ще усетите тялото си тонизирано, свежо, непрекъснатото възприятие на апетит изчезва и даже и да прекалите някой ден с похапването няма да ви е тежко.

От години профилактично си върша тази лимонена диета и подсигурявам за резултата, който ще усетите още от първия ден, а до последният вашият организъм ще се е освободил от нежеланите отрови.

Надявам се повече хора да я приложат и споделят резултата.

Източник: recepti.gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР