Детето успяло не само да разкаже на родителите си за

...
Детето успяло не само да разкаже на родителите си за
Коментари Харесай

Tя шокира света. Малко момиче си спомня каква е била в предишния живот

Детето съумяло освен да опише на родителите си за това, само че и да потвърди всичко казано.

В далечната 1926 година в индийско семейство се ражда момиче. Тя била наречена Шанти Деви. Детето растяло, ставало по-силно, радвало се на живота. Когато обаче почнало да приказва добре, тя изненадала личните си родители с изявленията си. Момичето твърдяло, че си спомня коя е била в предишния живот.

Естествено, майката и бащата на момичето не приели приказките й насериозно. Те предположили, че Шанти просто се майтапи. Детето обаче почнало да изнася плашещи обстоятелства, които предиздвикали родителите й да й повярват.

И по този начин, Деви признала, че се е казвала Лугди. Тя имала брачен партньор на име Кедар Нахт и три деца. През 1925 година умряла 10 дни, откакто родила.

Деви помолила татко си и майка си да я заведат в град Матхура. Според момичето брачният партньор и трите й деца от предишния й живот, са останали да живеят там. Твърдяла, че те към момента са живи и момичето желало да ги види.

Запознанството с хората от предишния живот

Тогава родителите на момичето намират Кедар, свързват се с него и схващат, че през 1925 година жена му в действителност е умряла. Мъжът решил да пристигна и да види Деви персонално, само че й устроил дребна инспекция.

На срещата Кедър се показал с името на брат си, като отбелязал, че самият той сякаш не може да пристигна. Деви обаче незабавно го разпознала като личния си брачен партньор и погледнала надолу срамежливо. На въпрос дали има нещо неправилно, тя измърморила, че той й е мъж, а не негов брат.

Тя също разкрила някои обстоятелства, които единствено починалата му брачна половинка можела да знае. Например къде се намира фамилният им тайник с пари, по какъв начин се споделят общите им деца и така нататък Тя разпозна по фотография и при среща и предходните си родители и тогава никой към този момент нямал подозрение, че Шанти споделя истината.

Много специалисти, в това число Ганди, се заинтересували от нейната история. Била  проведена цяла комисия, която да откри до каква степен информацията е вярна. В последна сметка истинността се удостоверила.

Шанти Деви разказала в това число за всички медицински процедури, през които трябвало да премине преди да почине при раждането. Изследователите били шокирани от това какъв брой доста детайлности дала и не можели да схванат по какъв начин толкоз малко дете може да знае за толкоз комплицирани медицински процедури.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР