Детето чудо на българската музика, което успя да ни класира

...
Детето чудо на българската музика, което успя да ни класира
Коментари Харесай

Порасналата Крисия: Пропуснах част от детството си

Детето знамение на българската музика, което съумя да ни класира на второ място на детската " Евровизия " – Крисия Тодорова, към този момент е призната да учи в Музикалното учебно заведение в София. В студиото на " Тази неделя “ по bTV тя описа, че е почнала да се приготвя за изпитите много късно, само че с помощта на преподавателите, които са работили с нея, е съумяла да се оправи и е призната преди всичко. Тя ще учи в паралелка с поп и джаз пеене.

Крисия показа, че й е било много мъчно да балансира сред учебното заведение и музикалните си задължения и не е имала време просто да си почива, да излиза с приятелки и да прави типичните за възрастта й неща, само че е съумяла да се активизира и да се оправи.

След известността имаше хора, които ми останаха другари, само че имаше и такива, които се дистанцираха, сподели Крисия. По думите ѝ има част от детството си, която е пропуснала, само че се радва, че по този начин се е научила да се оправя с компликациите.

През лятото имам повече свободно време, само че не преставам да пея, акцентира тя. В момента младото момиче има и YouTube канал, в който качва кавър песни и има доста почитатели.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР