Детето-чудо, както още си я знаем, е вече на 19

...
Детето-чудо, както още си я знаем, е вече на 19
Коментари Харесай

"Коя си ти, ма, мръхло?!!" - дъртак нападна 19-годишната Крисия в центъра на София! (ВИЖ ТУК)

Детето-чудо, както още си я знаем, е към този момент на 19 години. Навърши ги в Деня на детето, 1 юни, и към този момент от ден на ден наподобява на жена... колкото и да не си я даваме като малко и сладко момиченце. Да, това е Крисия, която, за разлика от Даниела Пирянкова, резервира естествеността, мозъка и сериозността си.

Докато Даниела от дълго време към този момент е Данна и грачи в чалгата, то Крисия реши да учи и да се развива, за което я поздравяваме. Не всички обаче харесват Криси и имат право. Това, на което нямат право, е да я наскърбяват и да се държат с нея като нерези, камо ли да я гонят от заведение.

Точно това се е случило с Крисия и две нейни приятелки, когато отишли в едно от столичните заведения да изпият по бутилка минерална вода. Собственикът, очевидно стар тъпанар, погледнал безочливо Крисия и изстрелял, че минерална вода няма.

" Помислих, че се майтапи първо и го попитах какво оферират, а той стартира иронично да ми изброява безалкохолните. С приятелките ми го изслушахме и отново помолихме за минерална вода, на което той безусловно скочи против нас, назова ни пикли смотани и ни прати да сме си говорили на някоя скамейка ", споделя Крисия с шок.

А на опита й да поговори културно с въпросния, той се облещил: " Коя си ти, ма, мръхло?! Я чупката отсам! "... Селяндури, сър!

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР