Детенце на 9 години от Дупница се нуждае от 58

...
Детенце на 9 години от Дупница се нуждае от 58
Коментари Харесай

Апел! Боги, на 9 години от Дупница, се нуждае от 58 000 лв., за да не остане парализиран!

Детенце на 9 години от Дупница се нуждае от 58 000 лева, с цел да не остане парализирано! 9- годишният Богомил Вуков от Дупница незабавно би трябвало да бъде опериран, с цел да не получи цялостна парализа на долните крака. Надежда, че дребният ще се оправи, дават в клиника в Турция. Но нужната за лекуването сума е 58 000 лева Тя се оказва непостижима за фамилията му.

Моника Вукова, която се разказва като майка на воин, моли за помощ, с цел да види детето си крепко.

Тя споделя, че момченцето е диагностицирано с лека форма на спина бифида. Оперирано е в България три пъти, само че положението му се утежнява. Преглед в Турция демонстрира, че то страда от тежка форма на болестта и с цел да не се обездвижи, би трябвало да бъде оперирано. Майката споделя, че детето й ежедневно изпитва мощни болки в крайниците, в стомаха, а към този момент и в главата. Открит е и сериозен проблем с пикочния мехур.

 

 Апел! Детенце на 9 години от Дупница се нуждае от 58 000 лева, с цел да не остане парализирано! Снимка: 4vlast

„ Никоя майка не заслужава да гледа по какъв начин страда детето ѝ. Боги е извънредно добродушно и ученолюбиво дете и с изключение на физическите болки, изпитва и огромна тъга, че не може да посещава учебно заведение. Иска му се да бъде дружно със своите другари и учители.
Сумата, нужна за интервенцията, е 58 000 лева За страдание, тя е непостижима за нашето непретенциозно семейство. Работи единствено бащата на Боги, а аз се грижа за него непрестанно. Обръщам се към Вас с голяма молба за помощ.

И защото моят наследник обича да чете, ще завърша с мисъл на Карло Колоди – създателят на обичаната му брошура „ Пинокио “.

„ Ръка, която дава – не обеднява. Сърце, което обича – не остарява! “
Нека в жестоките времена, в които живеем да следваме нашата светлата орис -да бъдем положителни и да запазим най-ценното, което имаме -децата си! “, написа в апела си за помощ дупничанката. Парите са нужни за интервенция в клиника „ Аджибадем „ в Турция.

 

Източник – 4vlast-bg

Още вести четете в категория България
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР