Детелина на автомагистрала хемус в района на Игнатиево предстои да

...
Детелина на автомагистрала хемус в района на Игнатиево предстои да
Коментари Харесай

Изграждат детелина на АМ Хемус край Игнатиево

Детелина на автомагистрала хемус в региона на Игнатиево следва да бъде построена, заяви кметът на община Аксаково инж. Атанас Стоилов, представен от Moreto.net.

Пътната връзка ще обезпечи по-бърз достъп сред пътя за Добрия и Автомагистрала " Хемус " и е основна за капиталовия климат в региона.

Цялата планова и техническа документи е подготвена и към този момент подадена в Агенция „ Пътна инфраструктура ”.

Пътната организация към този момент има уговорката да действа направения капиталов план и да осъществя същинските строителни действия по оборудването.

Пътното оборудване ще е на повърхност 60 декара и ще коства 6 млн. лева

„ Проектът е координиран с всички експлоатационни сдружения, чиито мрежи се засягат ”, посочи Атанас Стоилов. Според него има всички учредения да се чака действителната инвестиция от страна на АПИ да започва в границите на тази година.

Съоръжението е основно за капиталовия климат в региона, защото ще трансформира територията в най-хубавата за бизнес в страната - с две пристанища, фериботен комплекс и автомагистрала в радиус от 5 километра.

" Това се надявам да бъде една от новите бизнес зони и това се чака с неспокойствие от самия бизнес в района. Другият огромен план, който е в действителност амбициозно изработен е поддръжката, която получаваме от държавното управление за завършването на автомагистрала " Хемус “ 2022 година – до тогава да можем да подготвим бизнес зона, която ще бъде сред Игнатиево и Слънчево, наречена " Побити камъни “, която ще бъде неповторима по своето разположение “, изясни още кметът. Той уточни, че основаването й е перспективно от позиция на близостта до летищния комплекс, до две пристанища – " Варна – Запад “ и " Варна – Изток “, до Фериботния комплекс и автомагистрала " Хемус “, сподели в изявление за Радио " Фокус “ – Варна кметът Атанас Стоилов.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ако сте не запомнили вашата ключова дума можете да я възстановите от тук
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР