Детективи с уникални способности са привлечени към разследването на случая

...
Детективи с уникални способности са привлечени към разследването на случая
Коментари Харесай

Скотланд Ярд пусна тежката артилерия по петите на отровителите на Скрипал

Детективи с неповторими качества са привлечени към следствието на случая с отравянето на някогашния съветски разузнавач Сергей Скрипал и щерка му Юлия, съобщава Sky News. По данни на телевизионния канал, двама сътрудници от специфичния отряд „ супер разпознаватели ” се занимават с издирването на обвинените в отравянето на руснаците в английския град Солсбъри.

Детективите са извънредно положителни физиономисти. Те са прегледали записите от камерите за видеонаблюдение на местата, където предположително биха могли да се намират хората, за чиято екстрадиция Англия упорства. Те са част от екипа, изгледал близо 5 000 записа от камерите в Солсбъри, летище „ Хийтроу” и други места.

По думите на някогашния основен детектив от Скотланд Ярд Мик Невил, образувал отряда „ супер разпознаватели”, неповторимите качества на детективите досега са изиграли основна роля в следствието на случая. „ Те не се концентрират върху очевидното – цвят на косата, мустаци или очила. Те гледат очите, ушите, устите на хората – неща, които не се трансформират. Те могат да разпознаят лице единствено с един незадълбочен поглед”, отбелязва Невил.

Припомняме, че Сергей Скрипал и щерка му Юлия бяха открити в безпомощно положение на скамейка в британския град Солсбъри на 4 март тази година. Според локалните управляващи, двамата са отровени с веществото " Новичок ". По-късно Англия съобщи, че веществото е разработвано в Русия и хвърли виновността за случая върху Русия. Москва, от своя страна, изрично отхвърля обвиняванията.

Превод: БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР