Детективът, нает от семейството на Мадлин Маккан, може да бъде

...
Детективът, нает от семейството на Мадлин Маккан, може да бъде
Коментари Харесай

Заподозрената Мадлин Маккан „да се обади на ченгето на семейството си, за да даде показания в неговата защита“

Детективът, нает от фамилията на Мадлин Маккан, може да бъде свикан да даде показания в поддръжка на мъжа, обвинен в отвличането й.

Кристиан Брюкнер е съден за поредност от полови офанзиви в Португалия, едно от които се случи единствено седмици преди тригодишното дете да изчезне. Неговият юрист, Фридрих Фюлшер, желае детектив Дейвид Едгар да му помогне да се опита да дискредитира основния очевидец на обвиняването Хелге Бушинг.

През 2017 година Бушинг сподели на Скотланд Ярд за хипотетичните връзки на Брюкнер с Мадлин. Той твърди, че когато обсъждали случая през 2008 година, Брюкнер му споделил, че Мадлен „ не е крещяла “. Г-н Fuelscher сподели пред съда, че Busching твърди, че се е свързал с господин Edgar. Но той сподели, че се е свързал с детектива, който удостовери „ 100 % “, че не е приказвал с Бушинг и не го познава.

Той сподели, че господин Едгар му споделил: „ Брюкнер е бил в нашата система. Името му би провокирало неотложен интерес. Веднага щях да установя неговата история на полови пре...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР