Дете зад волана на оживено столично кръстовище. На кадри се

...
Дете зад волана на оживено столично кръстовище. На кадри се
Коментари Харесай

Жената заснела детето, каращо кола в скута на майка си в София: Бях в шок!

Дете зад кормилото на оживено столично кръстовище. На фрагменти се вижда по какъв начин детето ръководи колата, седейки в скута на жена. Жената, снимала видеото, сподели, че се е шокирала от гледката и че е имало трети човек на задната седалка.
Прочетете още
От Столична дирекция на вътрешните работи се самоосезираха и откриха шофьорката, която е признала за нарушаването. На нея е формиран акт, а на автомобила са свалени регистрационните номера.

" Съпругът ми много се афектира и заснехме каквото виждаме. Карахме с доста ниска скорост поради огромния трафик. Детето е малко, само че не мисля, че има опрощение, че майката държи момчето в скута си. Дори и да няма столче, на задната седалка имаше трети възрастен човек ", сподели Марина Христова, която станала освидетел на гледката, пред bTV.

Експерт по пътна сигурност изясни, че е извънредно значимо децата да са в столчета и с колани. Несъвместимо е дете без колан на предната седалка, тъй като и при ниска скорост, има голям риск.

Освен това въздушната възглавница, в случай че се отвори, при сходна обстановка може да има съдбовен край.

Експертът разясни и че в града има повече риск от произшествия, в сравнение с автомагистрали и не трябва да се подценява нито една обстановка.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР