Дете със спукана глава не е било прието веднага в

...
Дете със спукана глава не е било прието веднага в
Коментари Харесай

Вижте какво се случи с дете със спукана глава

Дете със спукана глава не е било признато незабавно в незабавен кабинет в УМБАЛ „ Свети Георги “ в Пловдив. За това се оплака неговият татко, съгласно който на регистратурата го карали да попълня данни вместо да прегледат сина му.

„ На 4 февруари към 13 ч. синът ми при игра с кака му си спука главата. По най-бързият метод, според напътствията на 112, пристигнахме в болничното заведение. На рецепцията ни се желаеха още веднъж документи макар напътствията на министъра при такива случаи да има триаж, откакто ги попълнихме се качихме в незабавния кабинет, където заварихме към 40 чакащи души “, описа пред бТВ бащата на детето Петър Янев.

„ При опита ми да вляза в кабинет, младо семейство с детенце ми споделиха, че ще ме извикат и те чакат повече от 25 минути, при което не желаех това време да мине и за нас, с оглед положението на детето ми. Той беше бледен, взех детето и потърсих помощта на частна болница “, добави бащата на 6-годишното момченце.

От управлението на болничното заведение споделиха за бТВ, че „ родителят с детето е прокиснал към 4 минути от моментана пристигнето в Спешна помощ до качването в кабинет, единствено 1 минута е прокиснал пред незабавния кабинет и е напуснал дружно с детето си, когато докторът е излязъл да го повика “.

Според Петър Спешната помощ се употребява като вход към здравната ни система за неосигурените.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР