Дете с левкемия има нужда от подкрепа, за да се

...
Дете с левкемия има нужда от подкрепа, за да се
Коментари Харесай

Зов за помощ! Антон се бори с левкемия и има нужда от нашата подкрепа /снимки/

Дете с левкемия има потребност от поддръжка, с цел да се бори с подлата болест, научи BulNews.
Антон Боримечков е с диагностициран с левкемия, която е в рецидив. За да се излекува, той има потребност от трансплантация на стволови кафези, като процедурата и лекуването би трябвало да бъдат осъществени в чужбина.
За начало са нужни, по този начин непостижимите за фамилията му 50 000 евро, единствено, с цел да се отиде до там и неговата битка да стартира.
В момента той се намира в болница в София дружно с майка си, а самото лекуване по-късно е с продължение сред 10 и 18 месеца.
Всеки, който желае и има опция може да подари средства по банков път, като титуляр на сметката е Поля Антонова Боримечкова /Polya Antonova Borimechkova/ - майката на момчето.
 
IBAN Банка ЦКБ : BG47 CECB 9790 10B5 5285 01.
Основание: Дарение за лекуване.
" Предварително БЛАГОДАРИМ от все сърце, от името на родителите на всеки, който се отзове!
Предоставяме и персоналния номер на майката на детето, за искащите да изразят поддръжката си и по този метод: +359 883 489 180.
Желаем на всички Ви най-много здраве и още веднъж Ви БЛАГОДАРИМ!
Във фоайето на постройката на Общинска администрация-Борован е сложена дарителска кутия. Който има опция може да подари средства и в кутията. Събраните средства ще бъдат предоставени на родителите. Нека бъдем положителни и да помогнем за оздравяването на това прелестно дете! ", написаха от общината в Борован.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР