Дете от средецкото село Дебелт възкръсна на собственото си погребениe.

...
Дете от средецкото село Дебелт възкръсна на собственото си погребениe.
Коментари Харесай

Чудо: 4-годишно дете възкръсна по време на погребението си в бургаското село Дебелт

Дете от средецкото село Дебелт възкръсна на личното си погребениe. Поне това настояват родителите му Мира Маринова и Димо Кошничаров, оповестява.
Двамата към момента не могат да осъзнаят какво се е случило. Тялото на момченцето е в ковчега и никой не знае дали то още е живо, или фактически е умряло.
От епикризата излиза наяве, че 4-годишният Стоян, най-малко съгласно медицинските документи, е умрял на 12 декември в 14:36 часа в бургаска болница, в резултат на кардиологичен проблем.
Родителите настояват, че детето умряло в петък против събота вечерта, само че смъртният акт бил публикуван по-късно. Тялото му било прибрано за денонощие в моргата, след което предадено на фамилията.
Днес те решили да го погребат. Рано сутринта майката Мира се изненадала, тъй като видяла, че памперсът му е цялостен с урина, а вечерта, откакто го взели от отделението по патоанатомия го преоблякла.
Семейството провело скромна траурна върволица, стигнали до гробището, където изкопът към този момент бил квалифициран.
Минути преди да положат тялото те настояват, че детето почнало да мърда в ковчега. Близките се шокирали! Няколко индивида се кълнат, че са го видели да мърда. „ Просто се раздвижи в ковчега. Всички го видяха, не беше просто мръдване, а крепко поместване”, изясняват от фамилията.
Родителите незабавно се обадили на телефон 112, след което върнали ковчега с детето в дома им.
В момента при детето е й кметът на Дебелт Ангел Ников. „ Обадиха ми се още сутринта. Детето е пред мен, не мога да потвърдя дали е живо или умряло. Родителите ми обясниха, че и лекарите не са им споделили нищо. Тялото е студено, само че не и вкочанено”, разяснява Ников.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР