Дете на видима възраст около 10 години е загинало при

...
Дете на видима възраст около 10 години е загинало при
Коментари Харесай

Трагедия в Пловдив! 10-годишно дете загина при пожар, баба му с опасност за живота

Дете на забележима възраст към 10 години е починало при пожар в апартамент в пловдивския квартал „ Кючук Париж “. Огънят е избухнал в жилище на осмия етаж на ул. „ Пере Тошев “.

Огнеборците са извадили детето и се пробвали да му окажат първа помощ, само че било късно. Пристигналият на мястото медицински екип е установил гибелта му. От жилището е изведена и бабата на детето, дамата е обгазена. Грижите за нея са поети от медици в университетската болница „ Св. Георги “. Жената е настанена в клиниката по токсикология.

„ Тя е в повредено общо положение с заплаха за живота. “Предприети са всички лечебни детоксични способи за нейното стабилизиране, само че прогноза за изхода от интоксикацията е рано да се даде ”, разяснява началникът на клиниката проф. доктор Светлан Дерменджиев.

Четири екипа пожарникари са гасили горящо жилище. Сигналът за пожара е постъпил в 12, 15 ч. Изясняват се аргументите за огненото злополучие. Не е ясно за какво бабата и детето не са съумели да излязат от жилището. Предполага се, че пламъците бързо са обхванали дома и старата жена и детето са се нагълтали с отровен пушек.

 

 
За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР