Дете на 3 години падна от тераса на втория етаж

...
Дете на 3 години падна от тераса на втория етаж
Коментари Харесай

Първо в Struma. com! Чудо! Русначе на 3 години падна от тераса на заведение над Банско и се размина без травми

Дете на 3 години падна от тераса на втория етаж в питейно заведение в местността "Платото " в планината над Банско и оцеля без съществени контузии. Инцидентът стана през вчерашния ден към 13. 30 часа, научи първо Struma. com. Момченцето играело на терасата, до момента в който родителите му, съветски туристи, обядвали.

Оставено без контрол, детето се надвесило над перилата на терасата и полетяло. Над 4 метра е височината, от която е паднало, открил огледът на мястото на случая. Незабавно бил извикан екип на Спешен център Разлог и малчуганът е превозен в болница, където е изработен обзор. Истинско знамение е, че няма никакви контузии, разминал се единствено с нерешителност.

Напоследък в страната зачестиха сходни произшествия. Преди дни 5 годишно дете падна от третия етаж на дома си, облегнало се на комарник, с който полетял. Малко по-рано 3 годишно дете също падна от високо и бе настанено в тежко положение в болница. Медиците, станали очевидци на случая над Банско настояват, че русначето е имало щур шанс, че не е блъснало главата си, в камък или нещо твърдо, защото е паднало от високо и ударът би бил съдбовен.
Петя Колева

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР