Дете на 1 година и 9 месеца е настанено в

...
Дете на 1 година и 9 месеца е настанено в
Коментари Харесай

Дете на 1 година е в кома след побой в Пловдив, задържаха осиновителката му - 112

Дете на 1 година и 9 месеца е настанено в УМБАЛ " Св. Георги " в Пловдив в тежко положение. То е в кома и има заплаха за живота му. 

Основната версия все още е побой. Случаят е от петък вечерта.

41-годишната осиновителка от квартал " Столипиново " е арестувана, потвърдиха от полицията. По случая има формирано и досъдебно произвеждане.

Първоначално момиченцето е признато в интензивното поделение в безсъзнание, като майката обяснила, че е паднало от леглото. При прегледа обаче са открити голям брой тежки контузии, които не са от рухване. Детето е осиновено преди една година.

" Разговаряно е със съседи, с хората, които са ѝ били препоръчители за осиновяването, безусловно никой не споделя, че е имало някакви нередности. Всички споделят, че детето се е отглеждало доста добре. Не сме получавали сигнали, нито в полицията са получавани сигнали за недобра грижа към детето и това шокира освен нас, а и всички съседи, които познават въпросната госпожа ", съобщи Надя Танева – шеф на Дирекция " Социално подкрепяне " - Пловдив пред Българска национална телевизия. 

Детето е осиновено от 1 година, следени са неведнъж за този интервал. Всички визити не демонстрират нещо притеснително, тя сама е отглеждала детето, добави Танева. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР