Дете е с разцепена буза след рязко спиране на такси.

...
Дете е с разцепена буза след рязко спиране на такси.
Коментари Харесай

Дете пострада след рязко спиране на такси

Дете е с разцепена буза след внезапно прекъсване на такси. По думите на майката водачът преднамерено е натиснал спирачката ненадейно, сърдит от спор с нея.

" Колата пристигна на адрес в точния час и нямаше проблеми. След като лидерът вкара адреса, на който отивахме, реших, че минаваме по много заобиколен маршрут и не разбрах за какво е избрал тъкмо него ", споделя Василена Милева пред. След като няколко пъти не получила отговор на въпроса си за какво минават по заобиколния маршрут, тя го помолила да отбие, с цел да слязат.

 Патрулка преследва такси в зрелищна гонка в София Виж още

Докато дамата говорела с диспечер на таксиметровата компания, откъдето търсела подпомагане по проблема, по думите ѝ водачът засилил и директно преди пешеходна зона натиснал внезапно спирачката, въпреки да нямало пресичащи пешеходци. Детето потърпевшо откакто се изплъзнало от ръцете на майка си и от задните седалки паднало напред, озовавайки се сред предните две седалки.

Детето е прегледано в " Пирогов, където открили, че няма строшаване, а единствено порязване на кожата. Впоследствие се получили посиняване и отток.

От таксиметровата компания изясняват, че в началото е зародил спор за маршрута, по който се движат. На ляв завой, когато би трябвало да даде преимущество на пешеходците - на пешеходна пътека, водачът стопира, " само че за жалост, детето полита напред и пада. В никакъв случай не е спрял преднамерено ", допълват от компанията.

" Много е неприятна случката, по тази причина че в действителност пострадало е малко дете. Този водач работи при нас от 4 години на франчайз контракт. Не сме имали други недоволства от него. Вината е сложна - колкото на майката, толкоз и на водача. Разговор с него е извършен, отправено му е последно предизвестие. Първо и последно, тъй като казусът е сериозен ", разяснява шефът на компанията Димитър Христов.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР