Дете е пострадало при катастрофа в жилищен комплекс „Дъбника“ във

...
Дете е пострадало при катастрофа в жилищен комплекс „Дъбника“ във
Коментари Харесай

Извънредно! Дете пострада при катастрофа между бус и кола във Враца, в болница е /снимки/

Дете е потърпевшо при злополука в жилищен комплекс „ Дъбника “ във Враца, научи първо организация BulNews.
Инцидентът е станал малко преди 10 часа тази заран в региона на военните блокове. Ударили са се лек автомобил „ Фолксваген “ с врачанска регистрация и софийски микробус „ Пежо Боксер “. Колата се движела по път с преимущество, когато на кръстовище била пометена странично от буса.
В лекия автомобил пътувало 7-годишно дете, което е ранено при конфликта. То е закарано в болница за прегледи и проучвания. Шофьорът на микробуса също е прегледан от медицински екип, след което е освободен.
Ударът сред двете транспортни средства е бил толкоз мощен, че те отхвърчали на тротоара. Цяло знамение е, че сега там не е имало пешеходци и не се е стигнало до още по-сериозни последствия.
Нанесени са съществени материални провали и по двата автомобила. Колата е с пробита предна дясна врата и други вреди, а микробусът е с размазана предна част.
И двамата участници са тествани за приложимост на алкохол, като пробите им са негативни. В момента на местопроизшествието към момента има екип на полицията, който чака информация за положение на детето.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР