Дете е било нападнато и нахапано в парка в жилищен

...
Дете е било нападнато и нахапано в парка в жилищен
Коментари Харесай

Докога? Бездомни кучета нападнаха и нахапаха дете в парк „Дъбника“ /снимки/

Дете е било нападнато и нахапано в парка в жилищен комплекс „ Дъбника “ във Враца. За кошмарната преживелица сигнализираха обезпокоените родители на хлапето пред организация BulNews.
Инцидентът е станал през вчерашния ден към 21 часа. 14-годишно дете се прибирало вкъщи си през алеите на парка. Изневиделица към него се спуснали две безпризорни кучета. Разбеснелите се псета почнали да го лаят и го обкръжили от двете страни, тъй че детето нямало накъде да бяга. Едното от тях скочило и го нападнало, като го захапало за прасеца на крайници.
Веднага след нападението детето е откарано от родителите си в незабавния център на врачанската болница, където са му сложили ваксина против тетанус. Раните на момчето са промити, само че към момента личат зъбите на озверелия псе.
Кучетата в новоизградения парк в най-големия квартал на Враца се движат на глутница, споделиха живеещите в региона. Някои от тях са нападателни и това не е първият случай да атакуван с гневен лай минувачите. Хората разясняват, че изложени на риск са освен те и децата им, само че и домашните им любимци, които също постоянно стават обект на нахлуване от страна на бездомните помияри.
Врачаните упорстват виновните институции да вземат незабавни ограничения против нападателните кучета, преди да се е стигнало до сериозен случай.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР