Детайлите са това, което правят мотора уникален. Harley-Davidson не изневерява

...
Детайлите са това, което правят мотора уникален. Harley-Davidson не изневерява
Коментари Харесай

Harley-Davidson представя нов bagger стил с вдъхновяващи части и аксесоари

Детайлите са това, което вършат мотора неповторим. Harley-Davidson не изневерява на класата си и дава всички елементи и детайли, които са ви нужни, с цел да може моторът да отразява самостоятелния почерк и да приказва вместо своя собственик.

Колекция Endgame™ - Тази сбирка оказва помощ за постигане рамките на персоналния жанр. Тя се характеризира с автентичен, високотехнологичен, промишлен дизайн, който оказва помощ за приключения тип на тъмни или ярки мотори. Артикулите включват графитени и черни ръкохватки, които обезпечават отличен надзор и улеснение.

Колекцията се добавя и от невероятни степенки, подсилени от диамантено покритие за съвършена поддръжка на краката. Към това се прибавят и нови подложки за спирачния педал, както и за скоростния лост, който се отличава с прорезен дизайн. Новата сбирка на Harley-Davidson се отличава с внимание към детайла – тя обгръща даже бутони за превключване, всички подчинени на дръзкия промишлен жанр.

Колекция Streamliner™ - Подвластен на извитите форми и дълги хоризонтали сбирка Black Streamliner ™ придава актуален свършек на класическото лъчение на Harley-Davidson. В основата му са полирани хромирани ленти, подплатени богато с черно, които придават тъмен и аеродинамичен тип на мотора. Колекцията включва подгряващи ръкохватки, монтажни комплекти и спирачни педали и степенки, въодушевени от модел като Street Glide®

Части и аксесоари за Bagger - Агресивен жанр с контроли (педал за спирачката и лостчето за скорости) от последно потомство, персонализирани колела и комплекти за превръщане на платформите в степенки.

Частите и аксесоарите на Harley-Davidson обезпечават това особено отношение, от което се нуждае същинският ездач, с цел да се открои от тълпата. Чрез подбрани комплекти и елементи към FL Softail® или Touring мотоциклетите, може да се реализира нападателен и атрактивен тип. Комплектите включат колела с грациозен дизайн и 14 спици от всяка страна с марка Fugitive ™, подложки за спирачни педали, комплекти за повишение на работния размер и още доста.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР