Destiny’s Child се събират отново, докато Бионсе хвали най-добрата приятелка“

...
Destiny’s Child се събират отново, докато Бионсе хвали най-добрата приятелка“
Коментари Харесай

Destiny`s Child се събират отново, докато Бионсе хвали „най-добрата приятелка“ Кели Роуланд – и феновете имат една молба

Destiny’s Child се събират още веднъж, до момента в който Бионсе хвали „ най-хубавата другарка “ Кели Роуланд – и почитателите споделят същата молба.

Хитовата момичешка група, чийто финален състав се състои от Бионсе Ноулс, Кели Роуланд и Мишел Уилямс, е основана през 1990 година в Хюстън, Тексас. Но през 2006 година групата се раздели и пое по разнообразни пътища.

Но през февруари 2024 година групата се събра още веднъж, като Кели даже получи поддръжка от приятелката суперзвезда Бионсе.

За всички най-новите вести, политика, спорт и шоубизнес от Съединени американски щати, отидете в The Mirror US.

ЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ: Принц Хари към този момент възнамерява да се върне в Обединеното кралство, с цел да види фамилията си след малко посещаване

p>

43-годишната Кели се събра още веднъж с членовете на Destiny's Child Бионсе и Мишел в четвъртък, на премиерата на новия й план, трилъра на Netflix, озаглавен Mea Culpa. Кели можеше да бъде забелязана да театралничи с Бей и Мишел поотделно, като всички участваха в Парижкия спектакъл.

Бей даже влезе...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР